Uspokojený dopyt turistov z krajín V4 na Slovensku - Pompurová, Kristína
Analýza uspokojeného dopytu turistov z krajín V4 na Slovensku v rokoch 2000 až 2010 a identifikovanie atraktívnosti Slovenska pre vybraný zdrojový trh a stanovenie, ktoré kraje sú na Slovensku pre turistov z krajín V4 najpríťažlivejšie.