Vývoj finančnej situácie podnikov v odvetví hotelov a reštavrácií v rokoch 2001-2009 - Šebová, Ľubica, 1978-
Analýza a hodnotenie finančnej situácie podnikateľských subjektov v odvetví hotelov a reštaurácii registrovaných v obchodnom registri, ktoré účtujú v systéme podvojného účtovníctva na Slovensku v rokoch 2001-2009