Kde bolo, tam nebude - Kláseková, Martina
O historicky najlepší výsledok sektora bankovníctva sa postarali hlavne štyria najlepší hráči. Koľko zarobili slovenské banky (2010, 2011). Návratnosť kapitálu slovenských bánk.