Podmienky pracovnej cesty - Minková, Ľuboslava
Aplikácia paragrafu 57 Zákonníka práce pri pracovných cestách. Spôsob a forma vyslania na pracovnú cestu. Vyúčtovanie pracovnej cesty. Povinnosť zamestnávateľa pri vyslaní zamestnanca na pracovnú cestu určiť mu podmienky. Základné podmienky pracovnej cesty. Miesto výkonu práce. Čas trvania pracovnej cesty. Spôsob dopravy. Ďalšie podmienky. Praktické príklady.