Aktuálny vývoj v posudzovaní zápisnej spôsobilosti ochranných známok Spoločenstva - Budovičová, Jana
Problematika priemyselných práv a kooperácia medzi národnými úradmi priemyselného vlastníctva a OHIM-om (ochranné známky a dizajn). Seminár, ktorý usporiadal Úrad pre harmonizáciu vnútroného trhu pre pracovníkov národných úradov členských krajín Európskej únie.