Sociálna ekonomika: koncepty, príležitosti, riziká - Lubelcová, Gabriela
Pozadie formovania sociálnej ekonomiky. Vymedzenie sociálnej ekonomiky. Európska a americká cesta sociálneho podnikania. Ekonomické kritériá sociálneho podnikania. Sociálna a ekonomická dimenzia sociálnej ekonomiky. Sociálna pridaná hodnota a inovatívnosť sociálneho podnikania. Predpoklady a limity etablovania sociálnej ekonomiky. Limity a príležitosti pre sociálnu ekonomiku na Slovensku