Spoločenská zodpovednosť v bankovom podnikaní - Musová, Zdenka
Spoločensky zodpovedné podnikanie. Význam zodpovednosti v podnikaní v súčasnom krízovom období a posúdenie úrovne zodpovedného správania podnikateľských subjektov (osobitne bankových inštitúcií) v našich podmienkach.