European debt crisis - origin, consequences and potential solutions - Nemeth, František
Čo je dlhová kríza. Grécko, Portugalsko, Írsko, Taliansko, Španielsko. Krajiny najviac vystavené gréckemu dlhu. Ako sa dostať z dlhovej krízy.