Výkon inej zárobkovej činnosti a konkurenčná doložka - Toman, Jozef
Úprava obmedzenia zárobkovej činnosti v Zákonníku práce. Zákaz výkonu inej zárobkovej činnosti podľa paragrafu 83 Zákonníka práce. Konkurenčný charakter zárobkovej činnosti. Okruh zamestnancov, na ktorých sa paragr. 83 ZP vzťahuje. Požiadavka zamestnávateľa, aby sa zamestnanec zdržal výkonu zárobkovej činnosti. Praktické príklady.