Zdanenie cien a výhier - Brnová, Miroslava
Zdaňovanie cien a výhier u fyzických osôb. Prijaté ceny a výhry oslobodené od dane z príjmov fyzickej osoby. Zdaňovanie prijatých cien a výhier. Spôsob zdaňovania. Špecifické zdaňovanie cien a výhier v súvislosti s výkonom závislej činnosti (zamestnania). Medzinárodné zdaňovanie cien alebo výhier.