Prevádzkovanie živnosti podnikateľov prostredníctvom zodpovedného zástupcu - Špániková, Bibiána
Kto je zodpovedným zástupcom. Podmienky, ktoré musí spĺňať zodpovedný zástupca. Kto môže byť a kto nemôže byť zodpovedným zástupcom. Oznamovacia povinnosť. Pokračovanie v živnosti po úmrtí živnostníka. Ukladanie pokút.