Kvalita ako inovačná zmena - Mizla, Martin, 1955-
Triedenie podnikových zmien z hľadiska objektov, ktorých sa týkajú (produkt, proces, organizovanie zmien v oblasti nákladov a kvality). Rozdiel medzi inováciou a kvalitou.