Psychohygiena a jej význam pre život človeka kvalitné medziľudské vzťahy nielen v škole - Pasternáková, Lenka
Úloha duševnej hygieny v škole, jej podpora a vytváranie priaznivých podmienok pre prácu žiaka. Kvalitné medziľudské vzťahy v škole, ale aj doma. Zákonitosti, ktorými sa duševná hygiena zaoberá.