Zamyšlení nad možnostmi dalšího vývoje základního systému důchodového pojištění - Průša, Ladislav
Opatrenia a návrhy na riešenie aktuálnych otázok základného systému dôchodkového poistenia v ČR. Oblasť dôchodkového poistenia a transformácia z pohľadu medzigeneračnej solidarity.