Bez řízení kariéry se dnes a ani v budoucnu neobejdeme - Čempelová, Zuzana
Riadenie kariéry ako jeden z nástrojov personálnej práce. Riadenie kariéry - výhoda pre firmu i zamestnancov. Proces riadenia kariéry. Komu riadiť kariéru. Systematické riadenie kariéry. Budúcnosť riadenia kariéry.