Startap-kompanii i innovacii v Slovakii - Strelka, Ján
Vznik start-upov na Slovensku. Organizovanie StartupCampu s účasťou potencionálnych investorov. Startup Awards.sk - spoločnosť, ktorá podporuje inovačné myšlienky na Slovensku. Financovanie start-upov. Najznámejší start-up na Slovensku - letecká spoločnosť SkyEurope.