IKT i nekotoryje vozmožnosti ich primenenija - Kultan, Jaroslav, 1960-
Problémy študentov v prvom ročníku vysokoškolského štúdia. Využitie informačných a komunikačných technológií vo vysokoškolskom vzdelávaní.