Ochrana súkromia na pracovisku - Macová, Marcela
Práva zamestnancov a povinnosti zamestnávateľov, ktorí na ochranu svojho majetku alebo kontrolu pracovnej morálky uplatňujú sledovanie pracoviska rôznymi spôsobmi.