Bankové pobočky sa môžu tešiť na konkurenciu sprostredkovatelia začínajú zvyšovať počet kontaktných pracovísk - Škriniar, Pavel, 1979-
Sprostredkovateľské siete a spôsob oslovovania klientov sprostredkovateľmi. Výber a zriadenie kontaktného miesta. Náklady na vybudovanie pobočky ako faktor, ktorý čo-to vypovedá o sprostredkovateľovi. Oblasť finančného sprostredkovania a konkurencia bánk.