Medzinárodné účtovné štandardy a interpretácie platné k 31. decembru 2011 - Bombalová, Miriam
Prehľad najnovších publikácií vydaných Medzinárodnou radou pre účtovné štandardy zostavený pre potreby zostavenia účtovnej závierky podľa Medzinárodných účtovných štandardov. Pri každom štandarde, resp. interpretácii je uvedené, či je štandard, resp. interpretácia záväzná pre dané účtovné obdobie, alebo či je ich skoršia aplikácia povolená, na základe stavu Európskeho adaptačného procesu aktualizovaného k 28. 11. 2011.