Když se berou benefity - Fixová, Markéta
V posledných rokoch spoločnosti znižujú benefity ako súčasť svojho boja proti hospodárskej kríze. Medzi najčastejšie patria jazykové a iné vzdelávacie kurzy a trináste platy. Pri odoberaní benefitov je potrebné zamerať sa na dopad na ďalší chod podniku rovnako, ako je to u ostatných nákladoch.