Býci prevzali kontrolu nad akciovým trhom podielové fondy od 24. februára 2012 do 23. marca 2012 - Hanson, Michael
Údaje z globálnej ekonomiky, akciové a komoditné trhy. Rast výnosov v Európe a v USA. Bilancia čistých predajov a investície do fondov. Predpokladaný a očákávaný vývoj.