Nové trendy ve vyučování kultuře - Heinz, Krystyna
Úloha interkultúrnej kompetencie a vyučovania kultúre v období postmodernizmu. Vývoj interkultúrnej kompetencie v rôznych kultúrach. Pragmatický pohľad na interkultúrnu problematiku s dôrazom na kultúrne hodnoty, etiku, zdvorilosť, rozvíjanie empatie a nové trendy vo vyučovaní kultúre.