Podnikový knowledge management - konkurenčná výhoda dnes: riadime podnikové poznatky - Burger, Ivan
Dokončenie seriálu článkov o knowledge managemente. Oblasti poznatkov z hľadiska funkcieschopnosti a konkurencieschopnosti podniku. Riadenie procesov manažmentu poznatkov.