Marketing communications bioproducts - Bilohuščinová, Denisa
Organické produkty na Slovensku a v zahraničí. Marketingová komunikácia a bioprodukty. Propagácia bioproduktov. Styk s verejnosťou. Podpora predaja. Priamy marketing. Osobný predaj.