Odkupovanie vlastných akcií americkými spoločnosťami - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Odkupovanie vlastných akcií americkými spoločnosťami zahrnutými v indexe S&P 500 oproti predchádzajúcemu štvrťroku poklesol o 22,8 percenta.