Cognitive Enhancement. Current Status and Its Impact on Improving of the Performance of Organizations - Mišún, Juraj, 1978-
História, definícia kognitívneho zlepšenia, súčasný stav. Hlavné dôvody využívania kognitívneho zlepšenia. Základné cieľové skupiny. Najviac používané aktívne látky a drogy. Kognitívne zlepšenie v Slovenskej republike.