Vybrané problémy implementácie modelu riadenia strategickej a operatívnej výkonnosti podnikových procesov - Kovaľová, Marcela
Model riadenia strategickej a operatívnej výkonnosti podnikových procesov. Kľúčové predpoklady implementácie modelu riadenia strategickej a operatívnej výkonnosti podnikových procesov.