Analýza beta-konvergence regionů zemí Visegrádské čtyřky prostřednictvím nelineárního regresního modelu - Nevima, Jan
Analýza procesu reálnej kovergencie v krajinách V4 na úrovni regiónov NUTS 2. Vymedzenie a definícia konveregencie so zameraním na pojem beta konvergencia.