PPP z pohledu teorie veřejného investování - Ostřížek, Jan
Teoretické východiská a koncepty, ktoré poskytujú základ pre využitie formy financovania a zabezpečenia verejnej infraštruktúry a služieb prostredníctvom partnerstva verejného a súkromného sektoru, teda PPP (Public private partnership)