Aktuální situace německého trhu práce a fenomén Kurzarbeit - Potužáková, Zuzana
Situácia na nemeckom trhu práce pred celosvetovou ekonomickou krízou. Dopady krízy a vládne opatrenia proti nej vzhľadom k špecifikám nemeckej ekonomiky. Fenomén tzv. Kurzarbeit , ktorý pomohol v Nemecku udržať,napriek kríze, relatívne vysokú mieru zamestnanosti a obmedziť nárast nezamestnanosti.