Juhovýchodná Ázia na vzostupe - Pressburg, Adrian Peter
Združenia krajín juhovýchodnej Ázie (ASEAN). Atraktívnosť regiónu posilňujú i demokratické premeny v Barme. Demokratický vývoj v Barme. Vzor: Vietnam, Kambodža, Laos.