Evropa čelí volbě mezi reformami a stagnací - Machala, Karel
Potreba reforiem v Európskej únii, aby sa predišlo dlhodobej stagnácii či úpadku. Navyšovanie kapitálu v bankách. Odbúravanie byrokracie v EÚ. Byrokracia v Grécku. Veľká nezamestnanosť a reforma trhu práce v Španielsku. Liberalizačné reformy v Taliansku. Úspechy v Írsku.