Platební karty a jejich bezpečnost - Řezníček, Milan
Nové bezpečnostné prvky a technológie, ktoré pomáhajú riziko zneužitia platobnej karty eliminovať. Od magnetických prúžkov k čipu. Prístup klientov do internetového bankovníctva založený na niekoľkých na sebe nezávislých bezpečnostných prvkoch. Technológia 3D Secure. Bezkontaktné platby pri nižších sumách. Priebeh bezkontaktných platieb.