Zhodnocení intenzity absorpce podpory podnikání v regionech se soustředěnou podporou státu - Felixová, Kateřina
Problematika regionálneho rozvoja v problémových regiónoch Českej republiky. Čerpanie finančných zdrojov zo štrukturálnych fondov EÚ na podporu podnikateľského prostredia v ČR. Operačný program Podnikanie a inovácie. Metodika a výsledky výskumu.