Transferové oceňovanie v praxi transakčná metóda čistého obchodného rozpätia - Luknárová - Kutišová, Dalila
Praktické využitie transakčnej metódy čistého obchodného rozpätia. Porovnanie metódy s tradičnými transakčnými metódami na praktických príkladoch. Výber testovacej strany transakcie. Vhodnosť použitia a požadovaný stupeň porovnateľnosti. Zdroje porovnateľných nekontrolovaných transakcií. Výber vhodného ukazovateľa rentability čistého zisku.