Návrh aplikácie e-learningu do vzdelávacieho procesu - Drška, Ľuboš
Charakteristika e-learningu. Výhody a nevýhody e-learningu. Nástroje e-learningu. Aplikácia vybraných nástrojov e-learningu. Sociálna sieť - Facebook. Virtuálna univerzita.