Manažment znalostí a zamestnanci verejnej správy SR - Čepelová, Anna
Najvýznamnejšie teoretické prístupy k aplikácii poznatkov znalostnej ekonomiky v podmienkach pôsobenia subjektov verejnej správy v Slovenskej republike.