Zdanenie nepeňažných príjmov - Válek, Juraj, 1981-
Pokračovanie seriálu o zdaňovaní nepeňažných príjmov. Druhy najčastejšie sa vyskytujúcich nepeňažných príjmov: rekreačný alebo rehabilitačný pobyt zamestnanca, poskytnutie bezúročnej pôžičky s úrokom nižším ako je bežný, poskytnutie motorového vozidla zamestnancovi na služobné ako aj súkromné účely, zamestnanecká opcia. Nepeňažné príjmy poskytnuté zo sociálneho fondu. Zdaňovanie uvedených nepeňažných príjmov.