Fundamentálne aspekty financovania podniku prostredníctvom private equity a venture kapitálu - Oravíková Podoliaková, Katarína
Vymedzenie pojmov "Private Equity" a "Venture kapitál". Možnosti a formy financovania podnikov a spoločností. Investori rizikového a rozvojového kapitálu. Výnosnosť investičných projektov.