Produkčná analýza úrovne vedy a techniky na verejných vysokých školách za rok 2010 - Koróny, Samuel
Výskedky aplikovania deterministickej analýzy produkčnej hranice na vybrané výkonové ukazovatele verejných vysokých škôl za rok 2010 v oblasti úrovne vedy a techniky.