Alternatívne prístupy k riadeniu nákladov v podmienkach územnej samosprávy - Výrostová, Eva
V súvislosti s efektívnym vynakladaním verejných prostriedkov existuje potreba riadenia nákladov. Príspevok z teoretického hľadiska poukazuje na možné prístupy k riadeniu nákladov využiteľné v podmienkach územnej samosprávy a predpoklady ich uplatnenia v praxi. Výkonové riadenie nákladov, zodpovednostné riadenie nákladov, procesné riadenie nákladov.