Preddavok zamestnancovi na zahraničnú pracovnú cestu na príkladoch - metóda na prepočet výdavku v cudzej mene z valutovej pokladnice kurzom ECB (NBS) - Pakšiová, Renáta, 1974-
Praktický príklad, kedy si účtovná jednotka zvolila na prepočet výdavku v cudzej mene z valutovej pokladnice kurz ECB (NBS).