Špecifiká hospodárenia a financovania verejnej správy v podmienkach Slovenskej republiky - Čulková, Katarína
Charakteristika verejnej správy na Slovensku. Verejná správa v EÚ. Efektívnosť v súkromnom a verejnom sektore. Špecifiká financovania rozpočtovej organizácie v Slovenskej republike, zásady financovania.