Dekompoziční analýza příjmové nerovnosti v České republice - Malá, Zdeňka
Vývoj príjmovej nerovnosti obyvateľov Českej republiky v rokoch 2005-2009 z pohľadu prvotného dôchodku a jeho súčastí a tiež z hľadiska vplyvu redistribučných nástrojov.