Benchmarking a jeho vliv na výkonnost úřadů obcí s rozšířenou působností - Vrabková, Iveta
Problematika spojená s uplatnením benchmarkingu v praxi vybraného typu inštitúcie verejnej správy Českej republiky – úrady obce s rozšírenou pôsobnosťou.