Planéta 21 - Matejová, Martina
Trojhviezdičkový hotel v centre Bratislavy, hotel ibis, má ambíciu stať sa vlajkovou loďou medzi ekologicky zmýšľajúcimi hotelmi. Rozhovor s riaditeľom hotela o tom, v čom spočíva systém ekologického manažmentu.