Ekologické je ekonomické - Foxlerová, Nina
Aktívny prístup hotela k ochrane životného prostredia. Filozofia eko hotelov - poskytovať hosťom environmentálne zodpovedné ubytovanie s ohľadom na trvalo udržateľný cestovný ruch. Naturálny relax. Príklady eko hotelov vo svete. AquaCity Poprad. Eco friendly hotel Dália v Košiciach. Priekopník Mamaison Residence v Bratislave. Príklady, ako sa hotel stará o životné prostredie.