Chávezovský krok Argentíny - Pressburg, Adrian Peter
Trenice medzi Argentínou a Španielskom po znárodnení Argentínou väčšiny akcií Repsolu. Vláda v Buenos Aires potrebuje investície do energetiky a jej hospodársky nacionalizmus nemusí mať dlhé trvanie.