Predmet podnikania: takmer všetko - Jesný, Martin
Ekonomika Južnej Kórey sa rozvíja tak rýchlo, že to doslova vidieť. Kým kritici strašia neefektivitou juhokórejských konglomerátov, čebolov, viaceré hrajú svetovú ligu. Kľúčové biznisy najväčších čebolov.